محققان ادعا می كنند؛

ارتباط مصرف شیر و ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه

ارتباط مصرف شیر و ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه

به گزارش دكتر میوه محققان دریافتند حتی مصرف نسبتا متعادل شیر می تواند خطر سرطان سینه را در زنان تا ۸۰ درصد افزایش دهد.



به گزارش دكتر میوه به نقل از مهر، «گری فریسر» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لومالیندا آمریكا، در اینباره می گوید: شواهد نسبتاً قوی ای نشان داده است كه شیر لبنی علت ابتلاء زنان به سرطان سینه است. مصرف مقدار كم یك چهارم تا یك سوم فنجان شیر لبنی در روز با بالا رفتن خطر سرطان سینه تا ۳۰ درصد مرتبط می باشد.
وی در ادامه می افزاید: نوشیدن روزانه یك فنجان شیر با افزایش ۵۰ درصدی ریسك ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد. همینطور نوشیدن ۲ تا ۳ فنجان شیر در روز، این خطر را ۷۰ تا ۸۰ درصد بالا می برد.
محققان در این مطالعه، رژیم غذایی حدود ۵۳ هزار زن آمریكای شمالی را تا حدود ۸ سال تحت بررسی داشتند. تمامی زنان در ابتدای مطالعه فاقد ابتلاء به سرطان بودند.
در انتهای مطالعه، ۱۰۵۷ مورد جدید سرطان سینه تشخیص داده شده بود. هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات سویا و سرطان سینه یافت نشد. اما در مقایسه با مصرف كم شیر یا عدم مصرف شیر، مشخص شد كه مصرف بالا كالری های لبنی و شیر لبنی با بالا رفتن خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد.
محققان تاكید می كنند هیچ ارتباط قابل توجهی در مورد پنیر و ماست مشاهده نشد.
محققان ارتباط بین بالا رفتن خطر سرطان و شیر لبنی را ناشی از وجود هورمون جنسی در شیر لبنی می دانند، چونكه غالباً حدود ۷۵ درصد گاوها در زمان شیردهی، آبستن هستند. سرطان سینه در زنان یك نوع سرطان واكنشی به هورمون است.

1398/12/24
13:53:15
5.0 / 5
3930
تگهای خبر: دانش , رژیم غذایی , سرطان , كالری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است