افت جهانی شاخص امید به زندگی با همه گیری كووید ۱۹
دكتر میوه: كارشناسان پیشبینی كرده اند كه با همه گیری بیماری كووید-۱۹ شاخص امید به زندگی در سرتاسر جهان كاسته می شود.
به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، نتایج یک بررسی نشان می دهد: همه گیری بیماری کووید-۱۹ می تواند باعث کاهش امید به زندگی در کوتاه مدت در خیلی از نقاط جهان شود.
محققان با استفاده از مدلسازی کامپیوتری نتیجه گیری کردند که تنها دو درصد عفونت می تواند باعث کاهش شاخص امید به زندگی در کشورهایی شود که میانگین امید به زندگی در آنها بالا و حدود ۸۰ سال است.
همینطور در این گزارش آمده است: با افزایش میزان عفونت افت شاخص امید به زندگی بخصوص در اروپا و آمریکای شمالی بیشتر خواهد بود.
با شیوع ۱۰ درصدی بیماری میزان افت امید به زندگی در کشورهایی با شاخص طول عمرِ بالاتر نظیر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بیشتر از یک سال خواهد بود. با شیوع ۵۰ درصدی بیماری، میزان کاهش امید به زندگی در کشورهای این منطقه سه تا ۹ سال خواهد بود.
یکی از محققان موسسه بین المللی سیستم های کاربردی تجزیه و تحلیل در اتریش اظهار داشت: در مناطق کمتر توسعه یافته تأثیر شیوع کروناویروس در کاهش امید به زندگی کمتر خواهد بود چون که طول عمر در بین افرادی با سنین بالا، پایین تر است.
به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی آمده است: هرچند در صدمه دیده ترین مناطق، شاخص امید به زندگی با به انتها رسیدن همه گیری، بهبود خواهد یافت.
جزئیات این مطالعه در نشریه "پلاس وان" انتشار یافته است.
منبع: drmiveh.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب