سازمان جهانی بهداشت اعلام كرد

چند عامل موثر در گسترش امیکرون

چند عامل موثر در گسترش امیکرون

به گزارش دکتر میوه سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام نمود: سویه اُمیکرون به سبب تلفیقی از چند فاکتور توسعه می یابد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) اعلام نمود که شیوع سویه اُمیکرون به تلفیقی از چند عامل همچون ساختار این سویه و افزایش ارتباطات اجتماعی مربوط می شود.
"ماریا ون کرخو" مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: به دنبال ثبت رکورد موارد جدید مبتلاشدن ظرف یک هفته، افراد باید در مورد کاهش میزان قرار گرفتن در معرض ویروس و کنترل انتقال بیماری بیشتر دقت داشته باشند.
وی ادامه داد: سویه اُمیکرون بر اثر عوامل مختلفی در بین مردم منتقل می شود. فاکتور نخست، جهش های موجود در ویروس است به آن اجازه می دهد آسان تر به سلول های بدن انسان بچسبد.
مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت با اشاره به دومین دلیل گسترش این سویه از ویروس گفت: با پدیده ای مواجه هستیم که به آن فرار ایمنی می گویند و بدان مدلول است که افراد می توانند باردیگر به ویروس آلوده شوند حتی اگر قبل از این به ویروس آلوده شده یا در مقابل بیماری واکسینه شده باشند.
وی اظهار داشت: دلیل دیگر این است که ما شاهد تکثیر این سویه از ویروس در مجرای تنفسی فوقانی هستیم و این سویه با دلتا و انواع دیگر که در مجرای تنفسی تحتانی و در ریه ها تکثیر می شد، متفاوت می باشد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مدیکال اکسپرس، بگفته مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت، اما علاوه بر این عوامل، گسترش ویروس همین طور می تواند به سبب رابطه بیشتر افراد، گذراندن زمان بیشتر در فضاهای سرپوشیده در فصل زمستان و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی مانند فاصله گذاری فیزیکی انجام می شود.




منبع:

1400/10/18
20:23:17
5.0 / 5
553
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , ویروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است