کسب و کارهای فریلنسری

کسب و کارهای فریلنسری

پیشرفت تکنولوژی باعث شده تا بعضی از کسب‌وکارها از پشت میز در اداره و شرکت به خانه منتقل شوند اما در توضیحی ساده، کسب‌وکار خانگی هر نوع فعالیت اقتصادی است که در فضای منزل و با استفاده از امکانات و وسایل منزل راه‌اندازی شود.


کسب‌وکار خانگی

پیشرفت تکنولوژی باعث شده تا بعضی از کسب‌وکارها از پشت میز در اداره و شرکت به خانه منتقل شوند اما در توضیحی ساده، کسب‌وکار خانگی هر نوع فعالیت اقتصادی است که در فضای منزل و با استفاده از امکانات و وسایل منزل راه‌اندازی شود.

امروزه مشاغل زیادی وجود دارد که می‌توان به‌صورت دورکاری انجام داد و به کسب درآمد رسید که برای مشاهده این مشاغل که به ‌عنوان کسب و کار خانگی ذکر می‌شوند می‌توانید به سایت حامی ورکس مراجعه کنید.

تفاوت کسب وکار خانگی و دیگر مشاغل

در مشاغل خانگی تمام فعالیت‌ شما در منزل انجام می‌شود و از امکاناتی که در منزل دارید نیز استفاده می‌گردد؛ اما در مشاغل دیگر تمامی فعالیت در محیط بیرون از منزل صورت می‌پذیرد. از دیگر تفاوت‌های کسب و کار خانگی آن است که در کسب و کار خانگی کارکنان و همکاران شما اعضای خانواده هستند ولی در مشاغل دیگر افراد غیر از اعضای خانواده نیز با شما همکاری می‌کنند.

اهمیت کسب‌وکار خانگی

کسب‌وکارهای خانگی از بخش‌های حیاتی و ضروری فعالیت‌های اقتصادی کشورهای پیشرفته محسوب می‌شوند. کسب‌وکار خانگی از نظر ایجاد شغل، نوآوری در عرضه محصول یا خدمات، موجب تنوع و دگرگونی زیادی در اجتماع و اقتصاد هر کشور می‌شوند. همچنین برای جوانان، کسب‌وکارهای خانگی می‌تواند نقطه شروع مناسبی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار شخصی باشد؛ زیرا راه‌اندازی آن در مقایسه با دیگر انواع کسب‌وکار ساده و آسان است و می‌توان با صرف کمترین هزینه فعالیتی را پیش برد. به‌عنوان نمونه شما می‌توانید با یک دستگاه رایانه و یک خط تلفن، یک کسب‌وکار اینترنتی راه بیندازید و کارها و خدمات مختلفی را به مردم عرضه و از این راه برای خود درآمد کسب کنید. زمینه‌هایی مانند ترجمه آنلاین، تایپ، تولید محتوا و طراحی گرافیکی گزینه‌های هستند که می‌توانند به‌عنوان یک کسب و کار اینترنتی در خانه اجرا شوند.

اگر شما مایل هستید که در زمین‌های تایپ، ترجمه آنلاین، طراحی گرافیکی و تولید محتوا فعالیت کنید، می‌توانید با مراجعه به سایت حامی ورکس با مشاوران ما مشورت کرده و همین حالا کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید.

مزایای کسب و کار خانگی

معمولاً کسب‌وکارهای خانگی را می‌توان از بهترین شغل‌های دوم نام برد و البته ناگفته نماند که حتی بسیاری از مردم به ‌صورت تخصصی در این زمینه‌ها به‌عنوان شغل اول فعالیت می‌کنند و به درآمد قابل قبولی نیز رسیده‌اند.

به‌طورکلی از مزایای کسب و کار خانگی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آزادی و استقلال عمل بیشتر
  • ساعات کاری انعطاف‌پذیر
  • ایجاد تعادل و موازنه بیشتر بین کار و زندگی
  • پایین بودن میزان ریسک
  • امکان انجام کار به صورت پاره‌وقت
  • فراهم کردن شرایط مطلوب برای خانم‌ها (راحت‌تر بودن تربیت بچه‌ها)
  • داشتن فرصت و زمان بیشتر

معایب کسب و کار خانگی

  • وجود وقفه‌های خانگی و حواس‌پرتی امکان این را دارد که شما به‌اندازه کافی تمرکز لازم برای کار خود را نداشته باشید.
  • عدم ارتباط با همکاران و مراجعه‌کنندگان و مشاغل دیگر
  • نبود زمان مشخص برای انجام کار
  • دچار شدن تدریجی به انزوا و درگیری با بیماری‌های روحی روانی

جدا از موارد گفته شده، ترجیح همه کارآفرینان موفق این بوده که فضای کار را از خانه و زندگی جدا کنند و اوقاتی که کنار خانواده سپری می‌شود را به کار گره نرنند.. حالا اگر شک دارید که کسب و کار خود را در خانه شروع کنیم یا بیرون از خانه می‌توانید با مراجعه به سایت حامی ورکس و تماس با مشاوران سایت حامی ورکس و استفاده از تجربیات مشاوران به سمت بهترین تصمیم قدم بردارید.

افزایش کسب و کارهای خانگی

 با توجه ‌به مجله کسب و کار خانگی، تعداد مشاغل خانگی در سال 2010 به بیش از 38 میلیون افزایش یافته است. دلیل این افزایش را می‌توان در فناوری به ‌سرعت در حال پیشرفت جستجو کرد. در واقع وجود این سرعت در رشد تکنولوژی باعث شده تا مشاغل خانگی به سرعت روند رو به رشدی را در بین عموم طی کند. جدا از آن در سال 2020 به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا خیلی از کسب‌وکارها به خانه انتقال داده شد و یا از خانه مدیریت می‌شد و مدیران در پی این بودند که کارکنان خود را در زمان قرنطینه کارآمد نگه دارند.

رهنمودهای راه‌اندازی یک کسب و کار خانگی

  • انگیزه مناسب: برای کار خود هدف مشخص کنید و طبق هدفی که از قبل تعیین کرده‌اید شروع کنید. هیچ‌وقت به‌ خاطر اینکه از کاری خسته شده‌اید به سمت کسب و کارهای خانگی روی نیاورید.
  • طرح تجاری و کاری خود را مشخص کنید تا بدانید که در کدام زمینه قصد فعالیت دارید و برای شروع دانش کافی دارید.
  • با الزامات قانونی برای ایجاد یک کسب و کار خانگی آشنایی پیدا کنید و اگر آشنایی ندارید و با جستجو به اطلاعات کاملی نرسیدید حتماً به وکیل مراجعه کنید تا شما را راهنمایی کند.
  • متقاعد سازی خانواده با شرایط کاری شما در خانه تاثیر بسیار زیادی بر روی کارایی کار شما دارد.
  • محیط کار آرام و یکدستی داشته باشید تا دچار حواس‌پرتی نشوید.


معرفی کسب و کار فریلنسری

اینترنت و کسب و کارهای خانگی

همان‌طور که گفته شد، اینترنت و پیشرفت تکنولوژی یکی از مهم‌ترین عوامل رشد کسب و کارهای خانگی بوده است. اما نکته مهم در خصوص کسب و کار خانگی آن است که همه کسب و کارهای این چنینی صرفا لازم نیست خدمات خود را در قالب محصولی ارائه کنند، بلکه مشاغل فریلنسری نیز شامل کسب و کارهای خانگی می‌شوند. شما می‌توانید لیست مشاغل فریلنسری که شامل تایپ، ترجمه آنلاین، تولید محتوا و طراحی گرافیک و... می‌شود را می‌توانید با مراجعه به سایت حامی ورکس مشاهده کنید.

 عوامل پیشرفت و بقا کسب و کارهای خانگی

  • برنامه‌ریزی بلندمدت
  • جذب حمایت دیگران
  • فرهنگ خانواده متناسب با راه‌اندازی کسب و کار
  • محیط مخصوص کار
  • هدف‌گذاری درست
  • بروز بودن دانش در زمینه مخصوص
  • حمایت نهادهای دولتی هر کشور

چگونه در راه‌اندازی کسب و کار خانگی موفق باشیم

تجربه‌ها نشان داده است که حتماً نباید در هر زمینه‌ای اولین بود تا به موفقیت برسید؛ بلکه علاوه بر مسائلی که قبلاً ذکر کردیم نحوه خدمات‌دهی به مخاطبین یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت و رشد کسب و کارها به شمار می‌آید. از این‌رو شما می‌توانید با استفاده از خدمات مجموعه حامی ورکس کسب و کار پررونق و مخصوص به خود را داشته باشید.

کلام آخر

همان‌طور که در متن بالا ذکر کردیم، تکنولوژی بسیاری از کسب و کارها را از محل کارشان به خانه کشانده است و این ماجرا از زمان همه‌گیری ویروس کرونا شدت بیشتری یافته است. امروزه کسب و کار خانگی علاوه بر معایبی که به همراه دارد هواداران زیادی را به خود اختصاص داده است. در این نمونه مشاغل لازم نیست حتما محصولی تولید شود بلکه برخی از این کسب و کارها به واسطه خدمات خود بنا شده‌اند و با کمک شبکه‌های اجتماعی و سایت‌هایی مانند سایت حامی ورکس موفقیت‌های روزافزونی را در کار خود کسب کرده‌اند.

منبع:

https://hamiworks.com/translation

 

1400/12/15
23:13:29
5.0 / 5
1441
تگهای خبر: رپورتاژ , اینترنت , تجربه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است