دستورالعمل جدید برای درمان کودکان چاق در آمریکا
به گزارش دکتر میوه، برپایه دستورالعمل جدید آکادمی پزشکان متخصص اطفال در آمریکا، چاقی افراطی در کودکان باید از ابتدا با دارو یا جراحی تحت درمان قرار بگیرد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، این نخستین دستورالعملی است که آکادمی پزشکان متخصص اطفال در این کشور طی ۱۵ سال قبل در رابطه با چاقی کودکان منتشر نموده است.
در این گزارش اخطار داده شده که اقدام دیرهنگام در این موارد امکان دارد به بیماری و مشکلات جسمی مزمن و ادامه دار در حیات کودک بیانجامد.
نزدیک به ۱۵ میلیون کودک در آمریکا گرفتار چاقی افراطی هستند.
چاقی در کودکان به میزان قابل توجهی به دیابت نوع دو و فشار خون بالا منجر می شود.
براساس سفارش نامه جدید این آکادمی، نخستین گام در مقابله با چاقی افراطی در کودکان باید تغییر در رفتار و سبک زندگی باشد اما در عین حال بر درمان بموقع هم تاکید گردیده است. این سفارش نامه برای نخستین بار پیشنهاد می دهد که میتوان دستکم از ۱۳ سالگی از دارو یا جراحی های مخصوص کاهش وزن بهره برد.
دکتر "ایهوما انلی"، یکی از نویسندگان این سفارش نامه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است: ما شاهد ادامه افزایش وزن و احتمال چاقی افراطی در سن بالاتر هستیم.
این سفارش نامه پزشکان را تشویق می کند که به چاقی افراطی بعنوان یک بیماری بیولوژیکی نگاه کنند و نه مشکلی در سبک زندگی چون که تحقیقات نشان داده که ژنتیک و هورمون بر وزن تأثیر می گذارند.
در عین حال نگاهی جامع در درمان را سفارش می کند که دارو و جراحی زمانی به کار بروند که درمان های جدی و متمرکز رفتاری مثل تغییر سبک زندگی موثر واقع نشود.
به گفته مرکز مقابله و جلوگیری از بیماری های آمریکا (CDC)، در یک دهه و نیم گذشته نرخ چاقی افراطی در کودکان مرتبا رشد داشته و از ۱۷ درصد به ۲۰ درصد رسیده است.
آمریکا نسبت به سایر بخش های آمریکای شمالی و اروپا نرخ بالاتری از چاقی افراطی در میان کودکان را دارد.
در همین حال نرخ چاقی افراطی کودکان در سرتاسر جهان هم رو به افزایش است.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، بر مبنای داده های تحقیقی در سال ۲۰۱۶ میلادی، ۱۲۴ میلیون کودک و نوجوان چاق افراطی در این سال در جهان زندگی می کردند. این آمار در سال ۱۹۷۵ تنها ۱۱ میلیون کودک و نوجوان در جهان بوده است.
منبع: drmiveh.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب