اسلامیان عنوان كرد؛
آثار زیانبار قند و شکر بر سلامت افراد
به گزارش دکتر میوه، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اظهار داشت: قندهای مصنوعی موجب کاهش باکتری های مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد می شوند.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، ضمن اشاره به تأثیرات مثبت و منفی مصرف قند و شکر، اضافه کرد: طعم شیرین بعنوان یک مزه لذت بخش برای اغلب افراد مطرح است و بدون این طعم، خوردن خیلی از غذاها دشوار است. به نقل از ایشان، تأثیرات روانی مواد غذایی شیرین کم نیست؛ مثلا در فرد دچار افسردگی خوردن شکلات یا سایر خوراکیهای شیرین می تواند به تحمل شرایط و بهتر شدن حال فرد کمک نماید. استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: بر مبنای راهنماهای تغذیه ای دنیا، حداکثر مقدار قند ساده دریافتی برای افراد سالم ۱۰ درصد کالری روزانه تعیین شده است. مثلا در یک فرد غیردیابتی که نیاز کالری روزانه وی ۲۰۰۰ کیلوکالری است، حداکثر قند ساده دریافتی روزانه ۵۰ گرم ارزیابی شده است. به نقل از ایشان، بنا به سفارش انجمن قلب آمریکا هم دریافت قندهای ساده برای زنان به میزان ۱۰۰ کالری روزانه (۲۵ گرم) و برای مردان ۱۵۰ کالری روزانه (۳۵ گرم) مجاز است. اسلامیان تصریح کرد: هر حبه قند معادل پنج گرم قند ساده و هر قاشق غذاخوری شکر هم معادل ۱۵ گرم قند ساده است. وی با اشاره وجود قند در مواد غذایی صنعتی، اظهار داشت: بعضی از مواد غذایی صنعتی، طعم شیرینی ندارند اما حاوی قند هستند مانند سس قرمز یا کچاپ که هر قاشق غذاخوری آن حاوی چهار تا پنج گرم قند است. این دکترای تخصصی تغذیه تصریح کرد: در رژیم غذایی کودکان زیر ۲ سال از مصرف غذاهای صنعتی حاوی قند و شکر خودداری شود.
منبع: دكتر میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب