محققان هشدار می دهند؛

افراد الکلی بیشتر در معرض خطر مبتلاشدن به سرطان قرار دارند

افراد الکلی بیشتر در معرض خطر مبتلاشدن به سرطان قرار دارند

دکتر میوه: یک مطالعه جدید نشان داد که نوشیدن مشروبات الکلی، حتی به مقدار سبک تا متوسط با افزایش مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماری در افراد مسن مرتبط می باشد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، یافته ها شواهد فزاینده ای را تأیید می کند که اثرات مضر مصرف الکل را حتی برای مصرف کنندگان کم الکل نشان داده است.
ادراک عمومی در مورد الکل درحال تغییر است، به ویژه برای جوانان، برای اینکه افراد بیشتری تصمیم می گیرند مصرف خودرا محدود کنند یا بطور کامل از آن اجتناب کنند تا سلامت خودرا حفظ کنند.
همانطور که تحقیقات بیشتر اثرات منفی مصرف الکل بر سلامتی را تأیید می کند، حتی در مقادیر متوسط، باورهای قدیمی در مورد فواید سلامتی ادعایی در مورد نوشیدن گهگاهی درحال تغییر هستند.
یک مطالعه جدید بزرگ نشان داد مصرف الکل در سطح متوسط هیچ فایده ای برای افراد مسن ندارد اما در عوض خطر مرگ و میر ناشی از بیماری را زیاد می کند.
این یافته ها برمبنای سوابق بهداشتی بالاتر از ۱۳۵۰۰۰ بزرگسال ۶۰ ساله و بالاتر در بریتانیا است.
در طول مصاحبه های اولیه، از شرکت کنندگان سوالات دقیقی در مورد مصرف الکل آنها بین سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ پرسیده شد. پژوهشگران با استفاده از داده های بانک زیستی بریتانیا، افزایش مرگ و میر در رابطه با سرطان و همه علل را در مصرف کنندگان کم، متوسط و پرخطر دریافتند.
نتایج نشان داد نوشیدن کم خطر همچنان با خطر بالاتر مرگ و میر ناشی از سرطان در این گروه همراه بود، در حالیکه مصرف متوسط الکل همچنان احتمال بیشتر مرگ ناشی از سرطان و سایر علل را نشان می داد.
قرار گرفتن در معرض اتانول و فرمالدئید برای سلامت انسان مضر است. نوشیدنی های الکلی حاوی این اجزا در مقادیر مختلف هستند.
زمانی که الکل توسط بدن متابولیزه می شود، بیشتر اتانول مصرف شده توسط کبد تجزیه شده و به ترکیبی سمی به نام استالدئید تبدیل می شود، یک ماده سرطان زا شناخته شده که امکان دارد منجر به لطمه به DNA شود.
در حالی که این واکنش استالدئید به طور معمول پیش از تجزیه به استات کوتاه مدت است، اما همچنان امکان دارد منجر به لطمه قابل توجهی شود، خصوصاً در کبد، جایی که بیشتر متابولیسم الکل در آن رخ می دهد.

1403/06/17
11:59:57
5.0 / 5
253
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است