سفارش های تغذیه ای ویژه شب یلدا
به گزارش دکتر میوه، سرپرست مدیریت طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمورد تغذیه شب یلدا سفارش هایی را عرضه داد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، محمدرضا مهری با اعلان اینکه مهم ترین دلیلی که برای برگزاری آئین شب یلدا وجود داشته، انجام صله ارحام، دورهمی با خویشاوندان، دوستان و بزرگترهای فامیل است که در ارتقا سطح روانی اجتماعی جامعه می تواند مؤثر باشد، اشاره کرد: در این بین باید مراقب بود که با پرخوری و مصرف مواد غذایی نامناسب گرفتار مشکلات گوارشی و جسمی نشویم. وی اشاره کرد: در شب یلدا برخی رفتارهای تغذیه ای که باید مراقب آنها باشیم و برخی از مواد غذایی هستند که برای گروههای خاص باید با احتیاط مصرف شود. مهری با اشاره به سفارش های غذایی در مورد مواد غذایی در شب یلدا، تصریح کرد: یکی از میوه هایی که به طور معمول در سفره شب یلدا وجود دارد، هندوانه است. باتوجه به طبیعت سرد این میوه و این که این میوه در حقیقت میوه فصل زمستانی نیست، بهتر است در افراد سردمزاج مصرف نشود و یا به مقدار اندک تناول شود. وی اظهار داشت: استفاده از سایر میوه های با مزاج سرد، مثل پرتقال و انار ترش هم در سرد مزاج ها بهتر است با احتیاط و به مقدار کم باشد و در بیمارانی که فشارخون بالا دارند، هم استفاده از آجیل شور اصلاً سفارش نمی گردد. سرپرست مدیریت طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلان اینکه مواد غذایی که مصرف آنها در حد اعتدال در این شب مناسب می باشد، شامل مغزی جات، نخودچی و کشمش، انجیر خشک و مغز تخمه ها است، اظهار داشت: همچون میوه های مناسب این شب هم می توان به انار شیرین، سیب و مرکبات شیرین اشاره نمود. مصرف شلغم و لبو هم مناسب می باشد. او در آخر اظهار داشت: استفاده از دمنوش های لذیذی مانند به لیمو، بادرنجبویه یا چای زعفرانی هم در کنار صحبت دوستان و آشنایان در این شب طولانی می تواند نشاط آور باشد. خوب است حواسمان به این باشد که با طولانی کردن غیرضروری هم نشینی ها موجب به هم خوردن تعادل خواب و بیداری در افراد حساس نشویم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب