عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی
به گزارش دکتر میوه، تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف قهوه فقط در بامداد با کاهش ۱۶ درصدی خطر مرگ زودرس و ۳۱ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی در مقایسه با اشخاصی که قهوه نمی نوشند مرتبط می باشد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «لو چی»، استاد بهداشت عمومی در دانشگاه تولین و سرپرست تیم پژوهش، در اطلاعیه ای اظهار داشت: «این نخستین مطالعه ای است که الگوهای زمان بندی نوشیدن قهوه و نتایج سلامتی را آزمایش می کند.»
وی در ادامه می افزاید: «ما معمولا در سفارش های غذایی خود در مورد زمان بندی سفارش نمی نماییم، اما شاید باید در آینده به این مورد بپردازیم.»
محققان داده های بیشتر از ۴۰۰۰۰ بزرگسال ۱۸ ساله و بالاتر را با استفاده از سوابق غذایی جمع آوری شده بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۸ تحلیل و بررسی کردند. مصرف قهوه به سه بازه زمانی تقسیم شد: بامداد (از ۴ بامداد تا ۱۱: ۵۹ صبح)، پس از ظهر (از ۱۲ پس از ظهر تا ۴: ۵۹ پس از ظهر)، و عصر (از ساعت ۵ پس از ظهر تا ۳: ۵۹ بامداد).
نتایج نشان داده است کسانیکه به صورت انحصاری در بامداد قهوه می نوشند بیشترین بهره را از نظر طول عمر و سلامت قلب دارند.
در همین حال، اشخاصی که در طول روز قهوه می نوشیدند، کاهش قابل توجهی در خطر مشاهده نکردند.
این یافته ها صرف نظر از این که شرکت کنندگان قهوه با کافئین می نوشند یا بدون کافئین صادق بودند، و مقدار مصرف شده- چه کمتر از یک فنجان یا بیشتر از سه فنجان- تأثیری بر فواید آن نداشت.
کارشناسان توافق دارند که زمان مصرف قهوه امکان دارد بر ریتم شبانه روزی و سطح هورمون تاثیر بگذارد. نوشیدن قهوه در اواخر روز امکان دارد تولید ملاتونین را مختل کند، هورمونی که خواب را تنظیم می کند و بر سلامت قلب تاثیر می گذارد.
به گفته نویسندگان مطالعه، بعضی از نشانگرهای التهابی در خون دارای ساعت خاص خود هستند. و اثرات ضد التهابی قهوه امکان دارد هنگام مصرف در بامداد مؤثرتر باشد، زمانیکه این نشانگرها به اوج خود می رسند.
منبع: دكتر میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب