هشدار سازمان غذا و دارو درباره ی کیسه های چای

هشدار سازمان غذا و دارو درباره ی کیسه های چای

به گزارش دکتر میوه، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برخی کیسه های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می کنند که می تواند برای سلامت مضر باشد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره ی میکروپلاستیک ها، اضافه کرد: این ذرات بعد از ورود به سیستم فاضلاب، می توانند منابع آبی مانند رودخانه ها، دریاچه ها و اقیانوس ها را آلوده کنند و سبب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیط های آبی شوند. وی اضافه کرد: میکروپلاستیک ها بوسیله زنجیره غذایی وارد بدن انسان می شوند. جانوران دریایی این ذرات را می بلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلاینده ها به بدن انسان هدایت می شوند که می تواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، بر لزوم قانون گذاری سخت گیرانه در حوزه تولید کیسه های چای و جایگزینی آنها با نمونه های فاقد پلاستیک تاکید و اشاره کرد: افزایش آگاهی عمومی، نقش برجسته ی در کاهش این آلودگی خواهد داشت. وی اشاره کرد: باتوجه به نتایج زیست محیطی شناخته شده میکروپلاستیک ها، اتخاذ تدابیر فوری برای صیانت از اکوسیستم های آبی و ممانعت از ورود این آلاینده ها به زنجیره غذایی ضرورت دارد.


منبع:

1403/12/19
12:05:34
5.0 / 5
40
تگهای خبر: آزمایش , تولید , سلامت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.