یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛
نیازهای تغذیه ای روزهای سرد كرونایی
به گزارش دكتر میوه یك متخصص تغذیه، در مورد بخور نخورهای روزهای كرونایی و تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس كووید ۱۹، سفارش هایی را بیان كرد.
سوده رازقی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: افرادی که از تغذیه های سالم و مقوی در ایام کرونایی برخوردار می باشند، تاب و توان بهتری برای مقابله با این بیماری دارند.
وی با تاکید بر تأمین انرژی مورد نیاز بدن، خاطرنشان کرد: بدن ما حداقل روزانه ۱۲۰۰ کالری انرژی نیاز دارد و کمتر از آن می تواند سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن در مقابله با بیماری ها شود.
رازقی با اشاره به شدت عفونت زایی کووید ۱۹، اظهار داشت: لازم است که با تغذیه سالم و مقوی، سیستم ایمنی خویش را در ایام کرونایی تقویت نماییم. به خصوص اینکه به شروع فصل پاییز نزدیک شده ایم و همزمانی شیوع آنفلوانزا و کرونا، ما را بر آن می دارد که بیشتر به فکر سلامت خود باشیم.
این متخصص تغذیه، خوردن غذاهای آب پز و بخار پز را بیشتر از غذاهای سرخ کردنی مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: مصرف بیشتر از نیاز روغن های حیوانی و گیاهی، می تواند ایمنی بدن را تضعیف کند.
رازقی، مصرف امگا ۳ را یاد شده قرار داد و اظهار داشت: امگا ۳ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید. بنابر این، بهتر است که خوردن ماهی در برنامه غذایی ما گنجانده شود.
این متخصص تغذیه، مصرف روزانه میوه و سبزیجات را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: خوردن آب میوه های طبیعی و تازه در فصل پاییز و زمستان، بیشتر از پیش تاکید می شود.
رازقی، مصرف ویتامین D را سفارش کرد و اظهار داشت: روزانه حداقل ۲۰۰۰ واحد از این ویتامین مصرف شود.
وی همینطور اضافه کرد: مصرف مکمل ها برای آن دسته از افرادی که به مواد غذایی مورد نیاز بدن دسترسی ندارند، سفارش می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب