تغذیه دوران كرونا؛
آب كافی بنوشید، مصرف شكر را محدود كنید
دکتر میوه: شیوع بیماری کرونا موجب شد تا تغذیه افراد نیز گرفتار تغییر و تحول شود، بطوریکه لازم است برخی خوردنی ها را کمتر مصرف نماییم و در مقابل، برخی از مواد غذایی رابیشتر در برنامه غذایی خود قرار دهیم.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، مصرف آب کافی و هیدراته نگه داشتن بدن برای حفظ سلامت ما مهم است. هر موقع که آب در دسترس تان بود، اهتمام کنید مقداری آب بنوشید. اگر احساس تشنگی می کنید آب تصفیه شده بهترین و ارزان ترین نوع نوشیدنی است. نوشیدن آب بجای آبمیوه های شیرین راحت ترین راه برای دوری از مصرف بیش از حد قند و کالری است. برای بهتر کردن طعم آب می توانید به آن میوه های یخ زده مانند مرکبات و یا خیار به همراه گیاهانی مانند نعناع، اسطوخودوس و رزماری اضافه کنید. از نوشیدن چای تیره و یا قهوه های قوی، نوشیدنی های انرژی زا و کافئین دار خودداری کنید. این نوشیدنی ها آب بدن تان را کم می کنند و الگوی خواب تان را برهم می ریزند.مصرف شکر را محدود کنیدسازمان بهداشت جهانی اعلام نموده افراد بزرگسال باید کمتر از ۵ درصد انرژی روزانه مورد نیاز خودرا از مصرف شکر دریافت نمایند. اگر نیاز به خوردن یک خوراکی شیرین دارید، میوه های تازه و خشکی را که شکر افزودنی نداشته باشد در اولویت قرار دهید. اگر هوس خوراکی یا دسر دیگری را کرده اید، مطمئن شوید قند کمی دارند و یا مقدار کمی از آنها را نوش جان کنید. گزینه های کم چرب را انتخاب کنید چونکه غذاهای پرچرب اصولاً مقدار زیادی قند دارند. هنگام پخت غذا و یا درست کردن نوشیدنی حواس تان به مقدار شکر و یا عسلی که به آنها اضافه می کنید، باشد.
منبع: دكتر میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب