رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت:

هوای تهران در ۱۶ ایستگاه ناسالم می باشد

هوای تهران در ۱۶ ایستگاه ناسالم می باشد

به گزارش دکتر میوه رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت ضمن اشاره به این که در منطقه ۲ شدیدترین وضعیت آلودگی هوا را داریم، اظهار داشت: ۱۶ ایستگاه در تهران در وضعیت ناسالم برای همه گروه ها قرار دارد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، عباس شاهسونی با اشاره به اینکه ۱۶ ایستگاه در تهران در وضعیت «ناسالم برای همه گروه ها» قرار دارد، اظهار نمود: این مناطق با شاخص بالای ۱۵۰ هستند؛ در منطقه ۲ شدیدترین وضعیت آلودگی را شاهد می باشیم و کیفیت هوا در این منطقه بسیار ناسالم می باشد.

وی افزود: آلودگی هوا به معضل جدی پایتخت تبدیل گشته است در همین راستا کارگروه شرایط اضطرار استان تهران باید نسبت به تصمیم عاجل اقدام نماید. شاهسونی ضمن اشاره به این که گروههای حساس همچون سالمندان، بیماران تنفسی و قلبی، زنان آبستن و کودکان تا حد امکان در سطح شهر تردد نکنند، تصریح کرد: همینطور ورزشکاران از ورزش در فضای باز پرهیز کرده و افرادی که در محل کار حاضر می شوند کمتر در فضای باز حضور داشته باشند.


منبع:

1400/08/29
20:28:21
5.0 / 5
662
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , سلامت , قلب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.