علایم مبتلا شدن به امیکرون در کودکان چیست؟

علایم مبتلا شدن به امیکرون در کودکان چیست؟

به گزارش دکتر میوه خراسان رضوی گفته می شود عفونت های ناشی از ویروس کرونا بین کودکان شدت کمتری دارد؛ با این وجود با افزایش شیوع سویه بسیار مسری آن یعنی اُمیکرون خطر مبتلا شدن به کووید میان کودکان هم درحال افزایش است؛ بخصوص آنکه کودکان هنوز واکسینه نشده اند.



به نقل از ایندیا نیوز، کارشناسان با رد این نگرانی خاطرنشان کردند که با وجود افزایش تعداد مبتلایان به کووید در بین کودکان، علایم مبتلا شدن به آن خفیف است. علاوه بر این تأثیر افزایش کنونی موارد مبتلا شدن به کووید ۱۹ تا کنون روی کودکان زیاد نبوده است.

دکتر هاریش چافل، مشاور ارشد ریه و مراقبت های ویژه در بیمارستان پارل بمبئی، اظهار داشت: تابحال اُمیکرون تأثیر زیادی روی کودکان نداشته اما بزرگسالان بسیار تحت تأثیر آن قرار می گیرند.

با این اوصاف کودکان همچنان در معرض خطر مبتلا شدن به عفونت هستند چونکه تابحال واکسینه نشده اند. همانطور که مشخص شده این سویه بسیار مسری است و بنابراین موارد مبتلا شدن در بزرگسالانی که در اجتماعات عمومی شرکت دارند، به سرعت در حال افزایش می باشد.

علائم

این متخصص در مورد علایم در ارتباط با اُمیکرون اظهار داشت: در کودکانی که به اُمیکرون مبتلا شده اند، عموما عفونت دستگاه تنفسی فوقانی مانند تب، آبریزش بینی، گلودرد، بدن درد و سرفه خشک مشاهده شده است.

حفاظت

از آنجاییکه کودکان هنوز واکسینه نشده اند، رعایت رفتارهای مناسب برای محافظت در مقابل مبتلا شدن به کووید مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، ضدعفونی کردن منظم و... بسیار مهم می باشد. همینطور بزرگسالان در خانه باید احتیاط کنند تا ویروس را از بیرون به منزل انتقال ندهند.

تا جایی که به محافظت مربوط می شود، می دانیم که استفاده از ماسک تنها راه اثبات شده و کاملی است که می تواند از مبتلا شدن به هر سویه ای جلوگیری نماید. ازاین رو به جهت اینکه همین سطح از مراقبت در این گروه سنی رخ دهد، بزرگسالان باید رفتارهای مراقبتی مناسبی داشته باشد.

دکتر چافل اضافه کرد: بزرگسالان باید به درستی از ماسک استفاده کنند تا کودکان نحوه استفاده از ماسک را فرا بگیرند؛ البته بهداشت دست ها را هم نباید فراموش کرد.





منبع:

1400/10/15
09:49:58
5.0 / 5
594
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , دستگاه , كودكان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است