یافته محققان هنگ كنگی؛

ارتباط میکروبیوم های روده با ریسک سندرم کووید طولانی مدت

ارتباط میکروبیوم های روده با ریسک سندرم کووید طولانی مدت

دکتر میوه: بگفته پژوهشگران، ترکیب میکروبیوم های روده با خطر مبتلاشدن فرد به سندرم کووید طولانی مدت پس از مبتلاشدن به عفونت اولیه با کروناویروس مرتبط می باشد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، خستگی، ضعف عضلانی و بی خوابی، شایع ترین علایم سندرم کووید طولانی مدت هستند.
به گفته محققان دانشگاه هنگ کنگ، تعیین الگوی میکروبیوم امکان دارد به شناسایی کسانی که با بیشترین احتمال ابتلاء به این سندرم روبرو هستند کمک نماید.
یافته های محققان نشان داد که ۸۱ گونه باکتریایی با سندرم کووید طولانی مدت همراه بود.
به عنوان مثال، پس از گذشت ۶ ماه از ابتلاء به کووید ۱۹، علایم تنفسی پایدار به شدت با چندین میکروب همچون استرپتوکوک آنژینوزوس، استرپتوکوکوس وستیبولاریس، استرپتوکوک گوردونی و کلستریدیوم دیسپوریکوم مرتبط بود.
و چندین گونه باکتری شناخته شده برای تقویت سیستم ایمنی، همچون Bifidobacterium pseudocatenulatum، F. prausnitzii، R. inulinivorans و Roseburia hominis، در افراد مبتلا به کووید طولانی در مدت ۶ ماه کاهش یافتند.
پروفسور «سیو انگ»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «ترکیب تغییر یافته میکروبیوم روده به شدت با علایم پایدار در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تا ۶ ماه بعد از پاکسازی کروناویروس مرتبط می باشد.»
سیو اضافه کرد: «با توجه به میلیونها نفری که در طول پاندمی آلوده شده اند، یافته های ما انگیزه ای قوی برای در نظر گرفتن تعدیل میکروبیوم ها برای تسهیل بهبودی بموقع و کاهش بار سندرم بعد از کووید ۱۹ حاد است.»
در بین ۱۰۶ بیمار بررسی شده، شایع ترین علایم سندرم کووید طولانی مدت پس از ۶ ماه عبارت بودند از خستگی (۳۱ درصد)، ضعف حافظه (۲۸ درصد)، ریزش مو (۲۲ درصد)، اضطراب (۲۱ درصد)، و اختلالات خواب (۲۱ درصد).

1400/11/14
12:59:28
5.0 / 5
700
تگهای خبر: باكتری , بیمار , حافظه , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است