محققان توصیه می كنند؛

جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است

جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است

دکتر میوه: مطالعات نشان می دهد که مایکوپروتئین ممکنست جایگزین بهتری برای گوشت در کاهش کلسترول باشد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، رژیم غذایی نقش مهمی در تمام سیستم های بدن دارد. پروتئین اغلب قسمتی از یک رژیم غذایی متعادل است و می تواند از منابع مختلفی تامین شود. پژوهشگران به منابع پروتئین غیر حیوانی و مزایای آنها برای مصرف کنندگان، همچون نحوه تأثیر آنها بر اجزایی مانند کلسترول و سطح گلوکز خون علاقمند هستند.
در مطالعه اخیر، پژوهشگران مصرف مایکوپروتئین یا محصولات پروتئینی قارچی را با خوردن ماهی و گوشت طی چهار هفته مقایسه کردند.
نتایج این مطالعه نشان داد گروهی که مایکوپروتئین مصرف کردند تا ۱۰ درصد کاهش در سطوح خاصی از کلسترول را تجربه کردند.
اگر تحقیقات آینده این یافته ها را تأیید کند، مصرف مایکوپروتئین ممکنست ابزار دیگری برای مساعدت با افراد در حفظ سطح کلسترول در محدوده سالم باشد.
مایکوپروتئین از قارچ می آید و پروتئین بالایی دارد. محصولات حاوی مایکوپروتئین می توانند جایگزینی برای منابع حیوانی پروتئین مانند گوشت یا ماهی باشند. مایکوپروتئین همین طور حاوی مقادیر بالایی فیبر است.
محققان مطالعه حاضر می خواستند ببینند که چگونه خوردن مایکوپروتئین بجای گوشت و ماهی بر سطح کلسترول تأثیر می گذارد، خصوصاً در افرادی که اضافه وزن و سطح کلسترول بالایی داشتند. پژوهشگران خاطرنشان کردند که این افراد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی هستند.
افراد می توانند بوسیله مداخلات سبک زندگی، همچون تغییر رژیم غذایی، بر سطح کلسترول خود تأثیر بگذارند.
این مطالعه یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده با شرکت کنندگان بزرگسالان بین ۱۸ تا ۷۰ سال بود. همه شرکت کنندگان دارای شاخص توده بدنی ۲۷.۵ یا بالاتر بودند که نشان دهنده اضافه وزن بود. پژوهشگران فرض کردند که این معیار همین طور تضمین می نماید که شرکت کنندگان کلسترول بالایی دارند.
محققان ۷۲ شرکت کننده را بطور تصادفی به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه محصولات گوشت و ماهی و گروه دیگر محصولات مایکوپروتئین دریافت نمودند. شرکت کنندگان نمونه خون را قبل و پس از مداخله برای تحلیل و بررسی ارسال کردند.
به طور کلی، پژوهشگران بهبود بیشتری در سطح کلسترول در بین گروه مایکوپروتئین یافتند.
برای شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین، کلسترول کل حدود ۵٪ کم شد. بطور مشابه، سطح کلسترول بد LDL حدود ۱۰٪ در گروه مایکوپروتئین کم شد.
شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین نیز میانگین قند خون و غلظت پپتید c پایین تری نسبت به گروه کنترل داشتند.
نویسنده این مطالعه، «جورج پاویس»، می گوید: «این مطالعه به شواهد بیشتری از مزایای سلامتی مایکوپروتئین، همچون پتانسیل آن در کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، اضافه می کند.»


منبع:

1403/01/25
09:15:32
5.0 / 5
260
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است