گزارش جدید محققان؛

امید به زندگی در جهان تا ۲۰۵۰ بیش از ۴ سال بیشتر می شود

امید به زندگی در جهان تا ۲۰۵۰ بیش از ۴ سال بیشتر می شود

دکتر میوه: پژوهشگران پیش بینی می کنند که امید به زندگی در سرتاسر جهان طی سه دهه آینده نزدیک به 5 سال در مردان و بیش از 4 سال در زنان افزایش یابد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، طبق گزارش پخش شده، انتظار می رود این افزایش ها در کشورهایی باشد که امید به زندگی به طور معمول کوتاه تر است.
به گفته پژوهشگران، این روند عمدتا توسط اقدامات بهداشت عمومی که پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریهای قلبی، کووید ۱۹ و طیف وسیعی از مشکلات بهداشتی در رابطه با بیماریهای عفونی، زایمان و تغذیه را بهبود بخشیده است، هدایت می شود.
با این حال، آنها همین طور تغییری را در بیماری هایی که بر امید به زندگی تأثیر می گذارند، تشخیص دادند.
به گفته پژوهشگران انتظار می رود بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت، سرطان و بیماریهای ریوی نقش قوی تری نسبت به بیماریهای عفونی در طول عمر افراد داشته باشند.
در نتیجه عوامل خطری مانند چاقی، فشار خون بالا، رژیم غذایی نامناسب، ورزش نکردن و سیگار کشیدن بیشترین تأثیر را بر بیماری و امید به زندگی در نسل بعدی خواهند داشت.
در حقیقت، تعداد سالهای از دست رفته به سبب سلامت ضعیف و مرگ سریع ناشی از این عوامل خطر متابولیک از سال ۲۰۰۰ تا کنون ۵۰ درصد بالا رفته است.
دکتر «کریس موری»، محقق ارشد و رییس علوم متریک سلامت در دانشگاه واشنگتن، اظهار داشت: «فرصت بسیار زیادی در پیش روی ما است تا با پیشی گرفتن از این عوامل خطر متابولیک و رژیم غذایی، خصوصاً شاخصهای در رابطه با عوامل رفتاری و سبک زندگی مانند قند خون بالا، شاخص توده بدنی بالا و فشار خون بالا، آینده سلامت جهانی را تحت تأثیر قرار دهیم.»
به گفته پژوهشگران، امید به زندگی کلی از ۷۳.۶ سال به ۷۸.۱ سال بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۵۰ پیش بینی می شود.
میانگین سال هایی که یک فرد می تواند انتظار داشته باشد که در سلامت کامل زندگی کند، از ۶۴.۸ سال در سال ۲۰۲۲ به ۶۷.۴ سال در سال ۲۰۵۰ خواهد رسید.
موری در بیانیه خبری دانشگاه اظهار داشت: «علاوه بر افزایش امید به زندگی بطور کلی، ما دریافتیم که اختلاف امید به زندگی در مناطق جغرافیایی کاهش خواهد یافت. این نشانگر این است که در صورتیکه نابرابری های بهداشتی بین مناطق پردرآمد و کم درآمد باقی خواهد ماند، شکاف ها درحال کاهش است و بیشترین افزایش در جنوب صحرای آفریقا پیش بینی می شود.»

1403/02/31
13:28:18
5.0 / 5
248
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است