مطالعات نشان می دهد؛
روغن ماهی به کنترل کلسترول کمک می کند
به گزارش دکتر میوه، یک مطالعه جدید نشان داده است که افراد دارای استعداد ژنتیکی برای کلسترول بالا می توانند با مصرف مکمل های روغن ماهی سطح کلسترول خویش را کاهش دهند.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته محققان، نتایج نشان میدهد که سبک زندگی می تواند تاثیر قدرتمندی بر کلسترول انسداد عروق داشته باشد، حتی اگر ژنتیک فرد تمایل به افزایش این سطوح داشته باشد.
«ایتانگ سان»، محقق ارشد از گروه ژنتیک دانشگاه جورجیا، اظهار داشت: «پیشرفت های اخیر در مطالعات ژنتیکی به ما این امکان را داده است که خطر ژنتیکی کلسترول بالا را پیش بینی نماییم.»
سان در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «اما پیش بینی فعلی جای تغییر دارد، چونکه تفاوت های فردی در سبک زندگی، مانند مصرف مکمل های روغن ماهی را در نظر نمی گیرد».
برای این مطالعه، محققان از داده های ژنتیکی بیشتر از ۴۴۱۰۰۰ ساکن بریتانیا استفاده کردند تا احتمال ژنتیکی هر فرد از سطوح بالای کلسترول را محاسبه کنند.
شرکت کنندگان در پرسشنامه ای گزارش دادند که آیا مکمل های روغن ماهی مصرف می کنند و نمونه خونی جهت بررسی کلسترول عرضه کردند.
نتایج نشان میدهد شرکت کنندگانی که روغن ماهی مصرف می کردند، باتوجه به ژنتیکی که داشتند، سطح کلسترول خونشان کمتر از حد انتظار بود.
به گفته محققان، این خصوصاً در مورد کلسترول کل، کلسترول بد LDL و سطوح تری گلیسیرید آنها صادق بود.
تیم تحقیقاتی همینطور دریافت که مکمل های روغن ماهی می توانند سطح کلسترول خوب HDL را بالا برند.
سان اضافه کرد: «مطالعه ما نشان میدهد که در نظر گرفتن سبک زندگی پیش بینی ژنتیکی را بهبود می بخشد. یافته های ما همینطور تأیید می کند که مکمل های روغن ماهی ممکنست با استعداد ژنتیکی کلسترول بالا روبرو شود.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب