محققان پی بردند؛

مصرف گوشت قرمز با خطر مبتلا شدن به دیابت مرتبط می باشد

مصرف گوشت قرمز با خطر مبتلا شدن به دیابت مرتبط می باشد

به گزارش دکتر میوه، یک مطالعه جدید اخطار می دهد که گوشت قرمز حاوی نوعی آهن است که می تواند خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند اشخاصی که بیشترین مواد غذایی سرشار از آهن هِم که به صورت عمده در گوشت قرمز و سایر فرآورده های حیوانی وجود دارد مصرف می کردند، ۲۶ درصد بیشتر از اشخاصی که کمترین مقدار از این غذاها را می خوردند، در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ قرار داشتند.
محققان دریافتند در واقع، آهن هِم بیشتر از نیمی از خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در رابطه با گوشت قرمز فرآوری نشده را تشکیل می دهد.
اما نتایج نشان داده است آهن غیرهِم که در غذاهای گیاهی یافت می شود، هیچ ارتباطی با دیابت نوع ۲ ندارد.
«فرانک هو»، پروفسور تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد، اظهار داشت: «این مطالعه بر اهمیت انتخاب های غذایی سالم در جلوگیری از دیابت تاکید می کند.»
هو در بیانیه خبری هاروارد اضافه کرد: «کاهش دریافت آهن هِم، بخصوص از راه گوشت قرمز، و اتخاذ یک رژیم غذایی گیاهی تر می تواند راهبردهای مؤثری در کاهش خطر دیابت باشد.»
آهن هِم از هموگلوبین، پروتئین خون که انتقال اکسیژن در گلبول های قرمز را آسان می کند، به دست می آید و معمولا در گوشت، مرغ و غذاهای دریایی یافت می شود و راحتتر از آهن غیرهم جذب بدن می شود.
برای این مطالعه، محققان ارتباط بین مصرف آهن و دیابت نوع ۲ را با استفاده از ۳۶ سال گزارش رژیم غذایی از بیشتر از ۲۰۶۰۰۰ متخصص بهداشتی که در دو پروژه تحقیقاتی دراز مدت ثبت نام کرده بودند، ارزیابی کردند.
آنها همینطور خون بیشتر از ۳۷۵۰۰ نفر را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند تا دریابند چگونه آهن امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد.
نتایج نشان داد آهن هِم با طیف وسیعی از نشانگرهای زیستی در رابطه با دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد.
به گفته محققان، تیم تحقیقاتی همینطور ۱۲ متابولیت خون را شناسایی نمودند که امکان دارد در ارتباط بین دریافت آهن هِم و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ نقش داشته باشند.
به گفته محققان، این یافته ها نگرانی هایی را در مورد افزودن آهن هِم به جایگزین های گوشت گیاهی برای افزایش طعم و ظاهر گوشتی آنها بالا می برد.


1403/05/29
10:37:10
5.0 / 5
255
تگهای خبر: ارزیابی , بهداشت , پروتئین , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است