به گزارش دكتر میوه خیلی از زنان آبستن از كاهش و ضعف حافظه خود شكایت دارند و حالا مشخص شده این پدیده واقعی است و می توان آن را در آینده اندازه گیری نمود.
به گزارش دكتر میوه به نقل از نیواطلس، محققان استرالیایی دانشگاه دیكین می گویند كاهش حافظه ناشی از حاملگی یك بیماری واقعی است و در این وضعیت عملكرد بخش هایی از مغز مختل می گردد كه صرفا محدود به نگهداری از اطلاعات و حفظ حافظه هم نیست.
برای بررسی این مورد عملكرد حافظه ۷۰۹ زن آبستن و ۵۲۱ زن غیرباردار با یكدیگر مقایسه و اثبات شد كه زنان آبستن در انجام وظایفی كه مستلزم استفاده از حافظه، تمركز بر روی موضوعی خاص، تصمیم گیری و برنامه ریزی و جلوگیری از بروز احساسات است ضعیف تر عمل می كنند.
البته زنان حامله حتی در چنین شرایطی هم قادر به انجام امور روزمره و زندگی عادی خود هستند و مشكلات یادشده به معنای مختل شدن حیات آنها نیست. نكته كلیدی آن است كه زنان حامله برای انجام امور روزمره باید تمركز و دقت بیشتری نسبت به شرایط عادی داشته باشند.
پیش از این ثابت شده بود كه در دوران حاملگی فعالیت بخش خاكستری مغز كه وظیفه پردازش اطلاعات اجتماعی و انجام كاركردهای حافظه را بر عهده دارد، كاسته می شود و همین امر تغییراتی را در الگوهای خواب، نگرانی و میزان حال و حوصله زنان حامله بوجود می آورد.