سفارش هایی برای تغذیه سالم در راه پیاده روی اربعین

سفارش هایی برای تغذیه سالم در راه پیاده روی اربعین

دکتر میوه: پیاده‏ روی طولانی مدت در اربعین و کالری سوزاندن در مسیر، موجب می شود شما تمایل بیشتری برای مصرف غذا و میوه داشته باشید، اما باید در راه پیاده روی اربعین، دقت بیشتری برای تغذیه خود به خرج دهید.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، خیلی از موکب ها افتخار خود می دانند که در راه پیاده روی اربعین از زوار پذیرایی کنند، اما اینکه شما مراقب خود و خوراکتان باشد، مهم است؛ چونکه باتوجه به این مهم، می توانید سلامتتان را تضمین کنید.
خورد و خوراک مهم پیاده روی:
ممکنست علایق شما برای مصرف مواد غذایی، زیاد باشد، اما این دلیل نمی شود که به همه موکب های پذیرایی سر بزنید و از مواد غذایی آنها مصرف کنید.
از خوردن سالاد و سبزیجات خام بدون اینکه سالم سازی شده باشد، خودداری کنید. توجه داشته باشید که میوه ها را پیش از مصرف، خوب بشویید و سالم سازی کنید.
از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه خصوصاً پنیر، کره و شیر محلی غیر پاستوریزه خودداری کنید.
پیش از مصرف مواد غذایی کنسرو شده، ۲۰ دقیقه آنها را بجوشانید. اگر کنسروی که استفاده می‎کنید، باد کرده، زنگ زده، سوراخ شده و یا بوی نامطبوع دارد، آنرا سریع به دور بیندازید.
غذاهای پخته شده نباید بیش از ۲ ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیش از یک دفعه نباید گرم شوند.
از حمل موادغذایی پخته شده بصورت انفرادی خودداری کنید.
اگر غذای پخته شده ای را حمل می‎کنید، آنرا در محیط مناسب قرار دهید. در غیر این صورت، از جابه جایی و حمل آن بیش از 2 ساعت خودداری کنید.
به سبب گرمی هوا و برای جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید. با خود کمی نعنا و پونه همراه داشته باشید و با دوغ مخلوط کرده و میل کنید. نعنا و پونه خاصیت ضدعفونی کنندگی دستگاه گوارش را دارند.
از ماست کم چرب و پاستوریزه، لیمو ترش و یا آب لیمو همراه با غذا استفاده کنید.
برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب، آب بسته بندی شده، به همراه داشته و مصرف کنید.
از مصرف یخ هایی که در وضعیت غیربهداشتی قرار دارند، روی زمین نگهداری و یا خرد می شوند، خودداری کنید.
برای مسواک زدن باید از آب سالم مانند آب بسته بندی شده استفاده کنید.
از آب چشمه، نهر یا رودخانه برای ‌نوشیدن استفاده نکنید. آب باقیمانده در بطری ها را در پشت شیشه و زیر تابش نور خورشید قرار ندهید.
از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان های یکبار مصرف شفاف، خودداری کنید.
در طول راه، به عنوان تنقلات، مقداری آجیل مثل نخود، کشمش، خرما، انجیر خشک، گردو، بادام، پسته و فندق کم نمک و لیموترش همراه خود داشته باشید.
به سبب گرمای هوا از مصرف غذاهای حاوی نمک زیاد خودادری کنید. مصرف زیاد نمک، موجب افزایش تشنگی و از دست دادن آب بدن می شود و می تواند شما را مستعد گرمازدگی کند. به اضافه اینکه تا حد امکان از مصرف غذاهای پرچرب و شور خودداری کرده تا گرفتار بیماریهای گوارشی نشوید.
برای پیش گیری از گرمازدگی از شربت های خاکشیر و تخم شربتی استفاده کنید. البته تا جایی که امکان دارد در خانه این شربت را تهیه کرده و به همراه داشته باشید.
شست وشوی قاشق، چنگال و سایر ظروف مواد غذایی باید به خوبی صورت گیرد. در صورت امکان، از قاشق های یکبار مصرف استفاده کنید.
نباید غذاهایی را که زود فاسد می شود، به همراه داشته باشید. سالاد الویه، کباب، غذاهای حاوی کشک، ماهی و یا سس مایونز از این دسته مواد غذایی اند.
درست است که کشور عراق، در همسایگی ایران است و ذائقه غذایی آن کشور ممکنست با ما یکسان باشد، اما بهتر است که از غذایی که نمی دانید چه در آن استفاده شده، مصرف نکنید. ممکنست به یکی از مواد غذایی آن حساسیت داشته باشید.
از مواد غذایی موکب هایی مصرف کنید که شناسنامه بهداشت دارند.



1402/05/28
12:19:15
5.0 / 5
303
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است