گزارش محققان بنگلادشی؛
تغییرات اقلیمی می تواند طول عمر مردم جهان را تا نیم سال کاهش دهد
دکتر میوه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد که اثرات تغییرات آب و هوایی می تواند نیم سال از زندگی افراد را از بین ببرد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران گزارش دادند که افزایش دما و بارندگی و مشکلات بهداشت عمومی ناشی از آنها موجب کاهش میانگین امید به زندگی انسان تا شش ماه می شود.
«آمیت روی»، محقق ارشد از دانشگاه علم و صنعت شاهجلال در بنگلادش، اظهار داشت: «تهدید جهانی ناشی از تغییرات آب و هوایی بر نیاز فوری برای رسیدگی به آن به عنوان یک بحران بهداشت عمومی تاکید می کند.»
به گفته پژوهشگران، امواج گرما و سیل یک تهدید مستقیم برای سلامت انسان است، اما تغییرات آب و هوایی همین طور می تواند اثرات نامحسوس تری بر سلامتی، مانند افزایش بیماریهای تنفسی و بیماریهای روانی بوجود آورد.
محققان برای استنباط این که چگونه تغییرات آب و هوایی ممکنست بر طول عمر تأثیر بگذارد، میانگین دما، بارندگی و امید به زندگی ۱۹۱ کشور را از سال ۱۹۴۰ تا ۲۰۲۰ ارزیابی کردند.
آنها محاسبه کردند که افزایش دمای جهانی معادل یک درجه سانتیگراد با کاهش حدود پنج ماه و یک هفته از میانگین امید به زندگی انسان هم راه است.
نتایج نشان میدهد که افزایش ۱۰ واحدی در شاخص ترکیبی تغییرات آب و هوایی- با در نظر گرفتن دما و بارندگی- میانگین امید به زندگی را تا شش ماه کم می کند.
به گفته پژوهشگران، زنان و افرادی که در کشورهای درحال توسعه زندگی می کنند، بدترین شرایط را با تغییرات آب و هوایی دارند.
مطالعات آینده از این نوع باید تأثیر رویدادهای آب و هوایی خاص مانند آتش سوزی، سونامی و سیل را نیز بسنجد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب