گزارش جدید محققان؛

ورزش خطر مبتلاشدن به کووید و بستری شدن در بیمارستان را کاهش می دهد

ورزش خطر مبتلاشدن به کووید و بستری شدن در بیمارستان را کاهش می دهد

دکتر میوه: یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که بطور منظم ورزش می کنند کمتر احتمال دارد به کووید مبتلا شوند یا در صورت ابتلا، نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، در مقایسه با افراد بی تحرک، بزرگسالانی که از دستورالعمل های فعالیت بدنی پیروی می کنند، ۱۰ درصد کمتر احتمال ابتلاء به عفونت کووید و ۲۷ درصد کمتر احتمال دارد که به علت آن بستری شوند.
«هووارد سسو»، نویسنده ارشد این مطالعه و دانشیار اپیدمیولوژیست در بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، می گوید: «این مطالعه بزرگ و منحصربه فرد در افراد مسن، حمایت مهمی برای فعالیت بدنی در جلوگیری از عفونت کووید ۱۹ و بستری شدن در بیمارستان فراهم می آورد که ممکنست به صورت گسترده تری به تقویت عملکرد ایمنی و کاهش لطمه پذیری در مقابل عفونت ها گسترش یابد.»
برای این مطالعه، پژوهشگران سلامت بیش از ۶۱۵۰۰ سالمند را که در سه کارآزمایی بالینی درحال انجام پیش از شروع پاندمی کووید در سال ۲۰۲۰ شرکت داشتند، ردیابی کردند.
همه شرکت کنندگان در مورد سبک زندگی و ورزش خود گزارش دادند، همچون مدت زمانی که برای فعالیتهایی مانند دوچرخه سواری، پیاده روی، دویدن و بالا رفتن از پله ها صرف می کردند.
با استفاده از این گزارش ها، پژوهشگران برمبنای دستورالعمل های فعالیت بدنی ایالات متحده، شرکت کنندگان را به عنوان بی تحرک، کم تحرک یا به اندازه کافی فعال دسته بندی کردند.
دستورالعمل ها می گوید که بزرگسالان باید حداقل ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط یا ۷۵ تا ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت شدید در هفته داشته باشند.
نمونه هایی از ورزش های با شدت متوسط عبارتند از پیاده روی سریع، بازی تنیس دو نفره، انجام کار در حیاط یا شرکت در کلاس های ایروبیک. فعالیتهای شدید شامل دویدن، دوچرخه سواری، شنا، یا فوتبال است.
نتایج نشان داده است بین ماه می ۲۰۰۰ و می ۲۰۲۲، افرادی که این دستورالعمل ها را رعایت کرده بودند کمتر احتمال داشت به کووید مبتلا شوند یا در صورت ابتلاء، بیماری شأن شدید باشد.
به گفته پژوهشگران، به نظر می آید این تحقیق همین طور نشان داده است که مزایای فعالیت بدنی برای زنان قوی تر است، اما بگفته پژوهشگران، مطالعات بیشتری جهت بررسی کامل تفاوت ها در فواید مورد نیاز است.


منبع:

1402/11/28
08:45:36
5.0 / 5
311
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پژوهش , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است