همزمان با مراسم پیاده روی بزرگ اربعین حسینی انجام شد؛
۳۹ هزار بار نظارت بهداشتی بر مواكب و مراكز تهیه و توزیع غذا
دكتر میوه: همزمان با مراسم پیاده روی بزرگ اربعین حسینی ۳۹ هزار بار نظارت بهداشتی بر مواكب و مراكز تهیه و توزیع غذا، محل های اسكان زائرین توسط مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت انجام شد.
به گزارش دكتر میوه به نقل از مهر، رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار از انجام ۳۹۷۸۱ مورد بازدید و نظارت بهداشتی بر مواكب، مراكز تهیه و توزیع و عرضه و پخت موادغذایی، محل های اسكان زائرین، پایانه های مسافربری داخلی و مرزی و سرویس های بهداشتی پایانه ها و مسیر تردد زائرین در مراسم اربعین حسینی اطلاع داد. سید رضا غلامی درمورد گزارش مهمترین فعالیت های بهداشت محیط در چهار دانشگاه علوم پزشكی (كرمانشاه، ایلام، اهواز و آبادان) منتهی به سه پایانه مرزی مهران، چذابه و شلمچه و همینطور مسیر داخل كشور عراق تا هفتم آبان ماه اظهار داشت: ۱۸۰ جلسه هماهنگی با دستگاه های مرتبط همچون ستاد اربعین استانی، استانداری ها، فرمانداری ها و مسئولین پایانه های سه گانه مرز خروجی به عراق برگزار گردید.
وی ادامه داد: ۲۶ هزار و ۵۷۰ نفر از خادمین و شاغلین مواكب، مراكز، اماكن بین راهی و محل های اسكان زائرین در زمینه بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط محل آموزش دیدند.
وی درمورد سایر اقدامات انجام شده تصریح كرد: كنترل و نظارت بر پخت و توزیع غذای زائرین ۶۴۷۷ مورد، صدور كارت بهداشت برای خادمین مواكب و ایستگاه های صلواتی ۱۹۱۰ مورد، خروج مواد غذایی مشكوك به فساد و غیر بهداشتی از سطح عرضه و مصرف ۶۶۱۲ كیلو گرم، نمونه برداری موادغذایی مشكوك به فساد و غیر بهداشتی ۲۲۵ مورد، نمونه برداری میكروبی آب ۷۲۹ مورد، كلرسنجی آب مصرفی مواكب و مراكز و اماكن ۱۲۱۵۱مورد، سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی ۶۴۷۳ مورد، بازدید مشترك با سایر دستگاه های درگیر برنامه همچون ستاد اربعین، شهرداری ها، سازمان دامپزشكی و نیروی انتظامی ۱۹۸ مورد همچون این اقداماتی است.
غلامی در انتها از آموزش ۱۳۵ هزار و ۲۰۷ زائر از نظر رعایت بهداشت فردی بخصوص شستشوی دست و بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی اطلاع داد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب