مطالعات نشان می دهد؛

آنتی بیوتیك ها خطر مبتلاشدن به سرطان روده را می افزایند

آنتی بیوتیك ها خطر مبتلاشدن به سرطان روده را می افزایند

دكتر میوه: آنتی بیوتیك ها سبب كاهش روند رشد یا نابودی رشد باكتری ها می شوند. اما نتایج مطالعه جدید نشان داده است آنتی بیوتیك ها سبب افزایش خطر سرطان روده هم می شوند.


به گزارش دكتر میوه به نقل از مهر، پژوهشگران مركز سرطان جان هاپكینز آمریكا عنوان می كنند حتی مصرف یك دوره آنتی بیوتیك هم تا حدودی ریسك مبتلاشدن به سرطان روده را بیشتر می كند. «سینتیا سیرز»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «پیام اصلی این مطالعه اهمیت مصرف درست آنتی بیوتیك هاست. آنتی بیوتیك ها برای درمان عفونت های شایع ویروسی لازم هستند، و مصرف كوتاه مدت آنها امكان پذیر است، اما باید از مصرف خودسرانه این گروه از داروها اجتناب شود.» پژوهشگران در این مطالعه، اطلاعات مربوط به بیشتر از 11 میلیون بیمار در بریتانیا را مورد بررسی قرار دادند. پژوهشگران با تمركز بر یك دوره 23 ساله از سال 1989 تا 2012 به 28، 890 مورد مبتلاشدن به سرطان كلوركتال (راست روده) پی بردند. پژوهشگران این افراد را با 137، 077 شركت كننده در چارچوب گروه كنترل مقایسه كردند. سپس پژوهشگران گزارشات پزشكی را برای شناسایی و ارزیابی سابقه وجود هر نوع فاكتور پرخطر سرطان كلوركتال نظیر سابقه چاقی، سیگاركشیدن، مصرف الكل، دیابت و مصرف آنتی بیوتیك بررسی كردند. پژوهشگران دریافتند آن دسته از افرادی كه مبتلا به سرطان روده شده بودند تا حدودی بیشتر از گروه كنترل در معرض آنتی بیوتیك ها بودند (71.3 درصد در مقابل 69.1 درصد). بررسی های بیشتر نشان داد قرارگیری در معرض آنتی بیوتیك ها تنها با افزایش 15 درصدی سرطان در قسمت ابتدایی و میانی روده مرتبط می باشد و این خطر با مصرف گروه آنتی بیوتیك های كه باكتری های بی هوازی را نابود می كنند، نظیر آنتی بیوتیك های گروه پنی سیلین، بیشتر است.


منبع:

1398/06/04
14:23:21
5.0 / 5
4828
تگهای خبر: آنتی بیوتیك , ارزیابی , باكتری , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است