سازمان جهانی بهداشت ابراز امیدواری كرد

همكاری جهانی برای توزیع ۱۲۰ میلیون تست فوری و ارزان كرونا

همكاری جهانی برای توزیع ۱۲۰ میلیون تست فوری و ارزان كرونا

دكتر میوه: سازمان جهانی بهداشت (WHO) از مشاركت جهانی برای ارائه و توزیع 120 میلیون تست فوری و ارزان كرونا در سراسر دنیا خصوصاً در كشورهای كم درآمد و با درآمد متوسط آگاهی داد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، در صورتیکه روز گذشته (دوشنبه) آمارهای جهانی نشان داد که تعداد جان باختگان کروناویروس جدید از مرز یک میلیون نفر گذشته است، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت ابراز امیدواری کرده است تست های جدید که ظرف چند دقیقه نتیجه آنها مشخص می شود و حدود ۵ دلار قیمت دارند بتوانند به مهار کرونا در بین جوامعی که امکانات مالی فراوانی ندارند کمک نماید.
سازمان جهانی بهداشت می گوید: کارخانجات تولید این تست ها موافقت کرده اند ۱۲۰ میلیون کیت تشخیصی کرونا را به مقصد ۱۳۳ کشور ارسال نمایند.
این تست های جدید حتی در کشورهای ثروتمندی چون آمریکا که با کمبود نیروی بهداشتی و حجم عظیم درخواست برای تست کرونا مواجهند می تواند بار بزرگی را از دوش سیستم بهداشتی بردارد.
سازمان جهانی بهداشت این اقدام را یک گام بزرگ برای مهار کرونا خوانده است.
کارشناسان معتقدند وقفه طولانی میان انجام تست و مشخص شدن نتیجه آن که در خیلی از موارد به چند روز می رسد، عملا امکان ردیابی و مهار تازه مبتلایان را محدود و اثربخشی برنامه های کنترلی را کم می کند.
همزمان، کم بودن گسترده تست گیری در کشورهایی چون هند و مکزیک که آمار بالای مبتلاشدن دارند، یکی از موانع اصلیِ اثربخشی برنامه های مبارزه با کرونا است.
دکتر تدروس آدهانوم گیبریسوس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفته است این تست جدید که «قابلیت جابجایی راحت و استفاده آسان» دارد و نتیجه آن ظرف چند دقیقه و نه چند ساعت مشخص می شود می تواند فصل جدیدی را در مبارزه با کووید ۱۹ رقم بزند.
دکتر تدروس روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری اشاره کرد که کارخانجات داروسازی ابوت و اس. دی بایوسنسور در توافقی که با بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس امضاء کرده اند متعهد شده اند که ۱۲۰ میلیون از این تست ها را تهیه کنند.
این توافقنامه مقرر است ۱۳۳ کشور همچون کشورهای آمریکای لاتین را که الان کانون اصلی شیوع ویروس کرونا هستند را تحت پوشش قرار دهد.
به گزارش بی بی سی، وی اظهار داشت: این یک ابزار ضروری برای افزایش ظرفیت تست گیری در کشورهایی است که میزان سرایت بالایی دارند و به گسترش دامنه تست گیری خصوصاً در مناطق دوردست که امکانات آزمایشگاهی وجود ندارد و یا نیروی آموزش دیده کافی موجود نیست کمک خواهدنمود.




منبع:

1399/07/08
13:05:42
5.0 / 5
1516
تگهای خبر: آزمایش , آموزش , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است