یافته محققان بریتانیایی؛
بروز صدمه قلبی در ۵۰ درصد از بهبودیافتگان كووید ۱۹
به گزارش دکتر میوه بر مبنای یافته های جدید، حداقل یک ماه بعد از ترخیص بیماران کرونایی از بیمارستان، صدمه قبلی در نیمی از آنها مشاهده شد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان مشاهده نمودند حدود ۵۰ درصد از بیمارانی که با کووید ۱۹ شدید در بیمارستان بستری شده و سطح پروتئینی به نام تروپونین در آنها افزایش می یابد، گرفتار صدمه قلبی می شوند.
آسیب شامل التهاب عضله قلب (میوکاردیت)، زخم یا مرگ بافت قلب (انفارکتوس)، محدودیت خون رسانی به قلب (ایسکمی) و ترکیبی از هر سه است.
در مطالعه ۱۴۸ بیمار کرونایی در شش بیمارستان در لندن مشخص شد که افزایش سطح تروپونین نشان دهنده وجود یک مشکل احتمالی در قلب است.
با صدمه عضله قلب، تروپونین در خون آزاد می شود. میزان بالا این پروتئین می تواند در صورت انسداد رگ یا التهاب قلب ایجاد شود. خیلی از بیمارانی که با کووید ۱۹ در بیمارستان بستری هستند، سطح تروپونین شأن در مرحله حاد بیماری، زمانی که بدن واکنش ایمنی بیش از اندازه به عفونت نشان می دهد، افزایش می یابد. سطح تروپونین در همه بیماران این مطالعه که بعد از ترخیص با اسکن MRI قلب برای یافتن علت و میزان صدمه وارده به قلب، تحت نظر بودند، افزایش پیدا کرد.
پروفسور «ماریانا فونتانا»، استاد قلب و عروق در دانشگاه کالج لندن، در اینباره می گوید: «افزایش سطح تروپونین با نتایج وخیم تر در بیماران کرونایی همراه می باشد. بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ غالباً دارای مشکلات در رابطه با قلب نظیر دیابت، فشار خون بالا و چاقی هستند. با این وجود در خلال عفونت شدید کووید ۱۹، قلب هم امکان دارد به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار گیرد. تشخیص و تعیین صدمه دیدگی دشوار است، اما اسکن MRI از قلب می تواند الگوهای مختلفی از صدمه را شناسایی کند.»
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب