با یك برچسب سوزنی؛

كند شدن روند تولید باكتری مقاوم به آنتی بیوتیك

كند شدن روند تولید باكتری مقاوم به آنتی بیوتیك

به گزارش دكتر میوه محققان برچسبی حاوی سوزن های ریز ساخته اند كه روند تولید باكتری مقاوم به آنتی بیوتیك را در بدن كند می كند.



به گزارش دكتر میوه به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه كویینز در بلفاست مشغول ساخت برچسبی حاوی سوزن های ریز هستند كه روند تولید باكتری مقاوم به آنتی بیوتیك را در بدن انسان كند می كند.
پروفسور رایان دانلی محقق ارشد این تحقیق می گوید: یكی از بزرگترین مشكلات در این حوزه آن است كه بیشتر داروها خوراكی هستند. این بدان معناست كه مقدار كمی از یك تركیب وارد كولون می گردد و بدین سان بستر مناسب برای رشد باكترهای مقاوم به آنتی بیوتیك فراهم می گردد.
البته این مشكل با تزریق دارو از بین می رود اما خیلی از بیماران این روش را نمی پسندند یا آنكه مجبورند برای تزریق هر روز به كلینیك بروند. بنابراین برچسب های مذكور بسیار كارآمد خواهند بود.
سوزن های ریز این برچسب حاوی دارو هستند كه بدون درد وارد پوست می شوند. در مرحله بعد سوزن ها در بدن حل و محتویاتشان به صورت مستقیم وارد جریان خون می گردد.
تاكنون برچسب مذكور روی ۱۰ داوطلب آزمایش شده است. در مرحله بعدی آزمایش میزان دوز آنتی بیوتیك تزریقی به بدن آزمایش می گردد.
 

1396/10/16
18:26:58
5.0 / 5
5343
تگهای خبر: باكتری , آنتی بیوتیك , خوراكی , آزمایش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است