محققان عنوان می كنند؛
لزوم پیروی از رژیم غذایی كم چرب برای بازماندگان سرطان سینه
دكتر میوه: تحقیقات نشان داده است بیماران مبتلا به سرطان سینه كه از رژیم غذایی كم چرب پیروی می كنند در مقایسه با بیماران پیروی كننده از رژیم غذایی چرب تر حداقل یك دهه پس از تشخیص سرطان شان زنده می مانند.
به گزارش دكتر میوه به نقل از مهر، دكتر «روآن چلبووسكی»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان هوپ كالیفرنیا، در این باره می گوید: «مطالعه ما اثبات می كند زنانی كه پس از سن یائسگی مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده می شوند و دارای رژیم غذایی كم چرب هستند عمر طولانی تری دارند.»
به گفته این تیم تحقیق، زنانی كه دارای رژیم غذایی كم چرب هستند كمتر در معرض ریسك مبتلا شدن به انواع تهاجمی تر سرطان سینه قرار دارند.
حال محققان به بررسی حدود ۴۹ هزار زن پس از سن یائسگی كه از رژیم غذایی عادی خودشان یا رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات و غلات كامل پیروی می كردند پرداختند.
در طول ۸.۵ سال مطالعه رژیم غذایی، ۱۷۶۴ زن مبتلا به سرطان سینه شدند. شرایط این زنان به طورمیانگین تا ۱۱.۵ سال پس از تشخیص تحت نظر بود.
در مجموع مشخص شد نرخ بقاء زنانی كه از رژیم غذایی كم چرب پیروی می كردند در مقایسه با زنانی كه رژیم غذایی عادی و رایج را داشتند ۲۲ درصد بیشتر بود.
به گفته محققان، در بررسی مرگ بیماران مبتلا به سرطان سینه هم مشخص شد كه ۶۸ زن از گروه رژیم غذایی كم چرب فوت كردند درحالیكه در گروه رژیم غذایی عادی، ۱۲۰ نفر جان شان را از دست داده بودند.
محققان تاكید می كنند رژیم غذایی تاثیر مستقیم بر طول عمر دارد. رژیم غذایی سالم تر باعث افزایش طول عمر هم در بازماندگان سرطان و هم جمعیت عمومی می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب