تولید سویه کشنده ای از کووید در آمریکا

تولید سویه کشنده ای از کووید در آمریکا

به گزارش دکتر میوه، تعدادی از پژوهشگران آمریکایی توانستند در محیط آزمایشگاهی سویه جدیدی از کووید-۱۹ را تولید کنند که میزان مرگ و میر ناشی از آن ۸۰ درصد است.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، کارشناسان نگران هستند که سویه کووید-۱۹ ساخته شده توسط محققان دانشگاه بوستون که میزان مرگ و میر ناشی از آن حدود ۸۰ درصد است سبب ایجاد یک همه گیری دیگر شود.
تیمی از متخصصان آمریکایی توانستند در محیط آزمایشگاهی پروتئین سنبله زیر سویه BA.۱ اُمیکرون را با نسخه اصلی ویروس که در شهر ووهان کشف شد، ترکیب کنند. این سویه جدید روی گروهی از موش ها آزمایش شد که سبب تلف شدن ۸۰ درصد آنها شد. اما گروهی از موش های آزمایشگاهی که در معرض سویه استاندارد اُمیکرون قرار گرفتند همگی زنده ماندند و فقط علایم خفیفی از بیماری را تجربه کردند.
به گزارش اینترنشنال بیزینس تایمز، رسانه ها به نقل از محققان اعلام نمودند که سویه جدید جهت کمک به مقابله با همه گیری های احتمالی در آینده بوجود آمده است. هرچند، چندین محقق تحقیقات جدید و انجام آزمایشات روی ویروس ها را خطرناک خواندند.



1401/07/27
09:39:50
5.0 / 5
422
تگهای خبر: آزمایش , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است